نتایج آزمون جامع دکتری رشته روان شناسی

۱۹ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۱ کد : ۴۲۳۲ رویدادها

نتایج آزمون جامع دکتری روان شناسی به قرار زیر است:

در گروه دکتری روان شناسی تربیتی:

رئوفه سادات خالقی، افروز امیر اسدی، ستاره فیروزی، هما یزدان پناه، میترا مایلی، ربابه نازی زاده، سعید خاوندی، شیرین فلاح و یوسف صباغ حد نصاب قبولی را کسب کردند و دو دانشجو حد نصاب نمره قبولی را کسب نکردند.

در گروه دکتری روان شناسی سلامت:

مینا درسخوان، ساقی کوشا، مریم باقری، شیرین میرزایی، میترا طالبی، رضا شیرمرد، ملیحه طالبی، زهرا زهره وندی، هانیه مظفری و محبوبه فریدی حد نصاب قبولی را کسب کردند و دو دانشجو حد نصاب نمره قبولی را کسب نکردند.

در گروه دکتری روان شناسی عمومی:

مهناز اتفاقی، کامران احمدی، سهند اسدی، سارا بناییان، سهیلا حسینیان، انوشیروان رضایی، پروین عربی، سامیه فخاری نژاد، مهدی گنجی، شیما مقدس علی و خدیجه نوروزی (تمامی دانشجویان) حد نصاب قبولی را کسب کردند.

در گروه روان شناسی بالینی:

بیتا باوادی، فرنیا جوادی لاریجانی، روح الله حدادی و حمید نصیری ده سرخی (تمامی دانشجویان) حد نصاب قبولی را کسب کردند.

نظر شما :