زمان برگزاری امتحان جامع برای دانشجویان دکتری

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۰ کد : ۴۰۳۵ رویدادها

با سلام و احترام

بدینوسیله به اطلاع می رساند آزمون کتبی جامع در رشته های روان شناسی بالینی، سلامت، تربیتی و عمومی روز یکشنبه مورخ 97/4/10 ساعت 8:30 در محل دانشکده روان شناسی و علوم اجتماعی برگزار خواهد شد. همچنین، آزمون شفاهی جامع برای رشته های روان شناسی عمومی و تربیتی روز سه شنبه97/4/12 و آزمون شفاهی رشته های روان شناسی بالینی و سلامت روز چهارشنبه مورخ 97/4/13 برگزار خواهد شد. ساعت برگزاری آزمون شفاهی 8:30 است.

با توجه به بخشنامه شماره 2978/97 در تاریخ 97/2/5 ضروری است که استادان محترم هر چه سریع تر منابع آزمون کتبی را به دفتر دانشکده جهت اطلاع رسانی به موقع به دانشجویان اعلام فرمایند.

رئیس دانشکده روان شناسی و علوم اجتماعی

دکتر خدیجه ابوالمعالی