قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده روان شناسی و علوم اجتماعی

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۳ کد خبر : ۳۶۵۳ رویدادها

1- با توجه به تعهد کتبی تعدادی از دانشجویان در هنگام ثبت نام مبنی بر ارائه اصل مدرک تحصیلی در مهلت تعیین شده، ادامه تحصیل این دانشجویان منوط به تحویل اصل مدرک تحصیلی به بایگانی دانشکده می باشد.

2- گذراندن درس وصیت نامه امام (ره) برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که در مقاطع پایین تر نگذرانده اند در مقطع کارشناسی ارشد قبل از اخذ پایان نامه و در مقطع دکتری قبل از امتحان جامع الزامی می باشد.

3- کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی در هر ترم فقط مجاز به انتخاب یک درس از دروس معارف می باشند ولی در ترم آخر در صورت تأیید گروه معارف فقط دو درس می توانند انتخاب نمایند.

4- کلیه دانشجویان سال آخر تحصیلی (حداقل یک ترم قبل از فارغ التحصیلی) جهت بررسی پرونده و رفع نواقص احتمالی به آموزش و بایگانی دانشکده مراجعه نمایند.

اداره آموزش دانشکده روان شناسی و علوم اجتماعی

نظر شما :